Uvjeti korištenja i privatnost

Hrvatsko mrežno mjesto HRportali.com (u daljnjem tekstu: mrežno mjesto) se sastoji od vlastitih i sadržaja oglašivača, te linkova na druge web stranice. Zabranjeno je preuzimanje i objavljivanje sadržaja koji se nalazi na mrežnom mjestu bez dopuštenja autora. Autorsko djelo se odnosi na izbor, razvrstavanje i opise web stranica.

Privatnost korisnika

Prilikom posjećivanja mrežnog mjesta povjeravate nam svoje podatke. Mrežno mjesto za svoje funkcioniranje koristi relativno mali broj informacija o svojim posjetiteljima poštujući njihovu privatnost. Ovdje se možete upoznati s podatcima koje mrežno mjesto može imati i načinu njihove uporabe.

Izborom personalizirnih oglasa dopuštate pojedinim oglasnim mrežama putem kojih se klijenti oglašavaju na mrežnom mjestu (Google i druge) da prikazuju oglase koji su u skladu sa vašim interesima. Ako ne odaberete ovu mogućnost, oglasi će vam se i dalje prikazivati, ali oglasne mreže ne će ni na koji način prilagoditi oglase vašim internetskim navikama, što može dovesti do prikazivanja oglasa koji vas ne će zanimati.

O tome kako vam Google prilagođava oglase možete više saznati na Google.com, gdje možete prilagoditi i postavke za sve web stranice koje koriste Googleove oglase.

Mrežno mjesto za pružanje boljeg korisničkog iskustva koristi kolačiće. Kolačić je mali komad teksta koji između sebe razmjenjuju vaš web preglednik i web stranice koje posjećujete, a izgleda poput ceduljice na kojoj je zapisano nešto što može biti od koristi sljedeći put kada ih ponovo posjetite.
Korištenje kolačića uvijek možete onemogućiti u vašem web pregledniku. Posjetom mrežnom mjestu automatski prihvaćate i korištenje kolačića od istog.

Kolačići trećih strana koriste se radi praćenja zbirne statistike posjećenosti mrežnog mjesta. Prikupljeni podatci su anonimizirani i ni na koji način nisu individualno vezani za korisnika već se obrađuju kao skupni podatci (ukupan broj posjeta, ukupan broj otvorenih stranica u određenom periodu i sl.)
Mrežno mjesto koristi uslugu Google Analytics za mjerenje posjećenosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu info@hrportali.com ili putem Facebooka.