Povratak na HR portali

ZAŠTITA PODATAKA I PRIVATNOST

Uvjeti korištenja

Mrežno mjesto HRportali.com se sastoji od vlastitih i sadržaja oglašivača, te linkova na druge web stranice. Zabranjeno je preuzimanje i objavljivanje sadržaja koji se nalazi na HRportali.com bez dopuštenja autora. Autorsko djelo se odnosi na izbor, razvrstavanje i opise web stranica.

Privatnost korisnika

Prilikom posjeta našem mrežnom mjestu povjeravate nam svoje podatke. HRportali.com za svoje funkcioniranje koristi relativno mali broj informacija o svojim posjetiteljima poštujući njihovu privatnost. Ovdje se možete upoznati s podatcima koje HRportali.com mogu imati o vama i načinu njihove upotrebe.

Opcijom personalizirnih oglasa dopuštate pojedinim oglasnim mrežama putem kojih se klijenti oglašavaju na našim web stranicama (Google i druge) da prikazuju oglase koji su u skladu sa vašim interesima.
Ako ne odaberete ovu opciju, oglasi će vam se i dalje prikazivati, ali oglasne mreže ne će ni na koji način prilagoditi oglase vašim internetskim navikama, što može dovesti do prikazivanja oglasa koji vas ne će zanimati.
O tome kako Google prilagođava oglase za vas možete više saznati na Google.com, gdje možete prilagoditi i postavke za sve web stranice koje koriste Google oglase.

Kolačić je mali komad teksta koji međusobno razmjenjuju vaš web preglednik i mrežno mjesto koje posjećujete, poput ceduljica na kojima je zapisano nešto što može biti od koristi sljedeći put kada posjetite mrežno mjesto.
Korištenje kolačića uvijek možete onemogućiti u vašem web pregledniku. Posjetom web stranica HRportali.com automatski prihvaćate i korištenje kolačića od istih.

Kolačići trećih strana koriste se radi praćenja zbirne statistike posjećenosti web stranica HRportali.com.
Prikupljeni podatci su anonimizirani i ni na koji način nisu individualno vezani za korisnika već se obrađuju kao grupni podatci (ukupan broj posjeta, ukupan broj otvorenih stranica u određenom periodu i sl.)
HRportali.com koristi servis Google Analytics za mjerenje posjećenosti.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja o uvjetima korištenja i privatnosti korisnika možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu info@hrportali.com.